Wij zijn Lia, Milly en Wilma en werken allen als zzp-er in de salon van Feet & More Mahubessy als medisch pedicure. Hieronder stellen wij ons voor.


Wilma Mahubessy, medisch pedicure

14 juni 2017 heb ik mijn praktijk geopend. U kunt bij mij terecht voor al uw voetproblemen zoals likdoorns, ingroeiende nagels, eelt kloven, schimmelnagels.

In mijn praktijk werk ik met een pedicure motor op basis van nattechniek zodat de behandeling pijnloos is. Ik vind het belangrijk om altijd bij te blijven en ik ben altijd nieuwsgierig naar de nieuwste ontwikkelingen. Zo kan ik u de beste behandelingen en resultaten geven. In mijn salon werk ik met Arkada techniek. Deze techniek zorgt er op een milde manier voor om een ingegroeide nagel uit de nagelwal te halen. Ook nagels van kleinere tenen of vingers kunnen worden behandeld. Zelfs bij een acute ontsteking is de behandeling mogelijk.

De techniek is geschikt voor bijna iedere vorm van ingroei zoals; trauma nagels, stootnagels, tunnelnagels, (hyper) convexe nagels of nagels die na een operatieve ingreep klachten blijven geven.

Mijn werkdagen zijn:

  • Dinsdag
  • Woensdag
  • Vrijdag van 09:00 – 17:00 uur.

Lia Hendriks

Mijn naam is Lia Hendriks. Ik heb 10 jaar ervaring als pedicure. Waarom de pedicure? Voeten zijn bij veel mensen een ondergeschoven kindje. Vaak kom ik klanten tegen die te lang door blijven lopen ondanks hun voetproblemen.
Onder de Nederlandse bevolking heeft 57% problemen met hun voeten. Dit leidt vaak tot lichamelijke klachten en ongemakken.

Voor mensen met diabetes is het van groot belang de voeten goed te verzorgen en regelmatig te controleren. Als pedicure is het mijn taak de risico’s in te schatten en u eventueel door te verwijzen naar een huisarts of een podotherapeut. Op maandag werk ik aan de jonagoldstraat 9 In Beuningen werk ik op dinsdag, woensdag, donderdag en zaterdagochtend. Voor overige info mijn website: www.pedicureliahendriks.nl of neem contact op via 06 1098 3912

Mijn werkdagen zijn:

  • Maandag van 08:00 – 17:00

Milly Martina

Mijn naam is Milly Martina en ik kom vanaf 12 juni de praktijk Feet & More Mahubessy versterken. Als pedicure merkte ik gaandeweg dat veel mensen zich voor hun voeten schamen, terwijl elke voet uniek is, net zoals een ieder van ons.

Het leuke van pedicure zijn is dat je iemands voeten mooi maakt, je verlost mensen van pijn én je maakt mensen blij. Wat wil je nog meer? Voor overige info mijn website: www.bymillycent.nl, of neem contact op via 06 1542 8247

Mijn werkdagen zijn:

  • Maandag t/m donderdag van 09:00 – 17:00 (Ambulant, pedicure aan huis)
  • Vrijdag van 09:00 – 17:00 (Jonagoldstraat 9 te Nijmegen)
procert-logo-zonder-tekst-wit-50
provoet
erkend-leerbedrijf-wit-2